Nőnek lenni jó konferencia – Önbizalom

Változatos előadások, állófogadás, tombola,  jótékonyság, új kapcsolatok, jó beszélgetések, finom gyümölcslevek 🙂

Idén ötödik alkalommal rendezték meg a már rendhagyónak nevezhető Nőnek lenni jó! Konferenciát Kecskeméten. A mostani tavaszi rendezvényen az Önbizalom kérdését járták körbe március 17-én a Hírös Turisztikai Központban 170 hölgy jelenlétében, idén először két férfi előadóval.

Külön öröm volt számunkra, hogy az immár rendszeresnek mondható támogatói jelenlétünkön felül az eseményre most kollégánkat előadóként is meghívták.  Farkas Judit elmesélte, milyen út vezetett a “májkrémes zsemle időszak”, vagyis a családi érzelmi és anyagi válságtól a cégalapításig. Rácáfolt az Y-generációval kapcsolatos legnagyobb sztereotípiára: igenis vannak céltudatos, elszánt és kitartó fiatalok. Ő maga tele van ötlettel, ambícióval, és nem mellesleg, mer nagyot álmodni. Bátyjával, a Jövőt Építők Generációja Egyesülettel pedig erre buzdítják kortársaikat szerte a világon.

Természetesen Juditon kívül számos előadó engedett betekintést életébe, az önbizalommal való kapcsolatába, adott iránymutatást, inspirációt.

Íme egy nagyon jó kis cikk az eseményről:

http://trendalelke.hu/index.php/szombat-eletmod-szepseg/item/1847-a-magabiztos-no-szexi-a-nonek-lenni-jo-konferencia-utan-bombazok-lettunk

Ha esetleg kihagytad a tavaszi konferenciát ne csüggedj, hamarosan újabb előadásokkal érkezik a Nőnek lenni jó! Konferencia! Légy résen!

“Elképzelek egy nőt, aki hiszi, hogy helyes, és jó dolog, hogy nőnek született. Egy nőt, aki hálás a megtapasztalásaiért, és elmondja a történetét… Elképzelek egy nőt, aki a tudásban és önmaga szeretetében kiteljesedett. Egy nőt, aki hűséget fogadott saját életének és képességeinek… Aki minden mást figyelmen kívül hagyva hű marad önmagához. Képzeld el, hogy Te vagy ez a nő!” (Patricia Lynn Reilly)

Köszönjük szépen Csatos Erikának, családjának és csapatának a meghívást! Csodát hoztatok létre!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

  • Termékkategóriák

  • Friss Cikkek