Rólunk

A Fidel Kft. 2002-ben indította el működését tulajdonosunk, Fidel Judit, több mint 750 éves szülőfalujából, a 250 lelkes Perőcsényből, mely Börzsöny-hegység és az Ipoly folyó ölelésében található.

Judit elkötelezett természetszeretete meghatározó volt vállalkozásunk arculatának kialakításában: ökológiai gyümölcs termesztéssel, és gyümölcseink feldolgozásával foglalkozunk. Földjeinken nem használunk szintetikus műtrágyát, gyomirtó és rovarölő szereket, melyet a Biokontroll Hungária Zrt. szigorú ellenőrzése is igazol. A folyamatosan bővülő földterületünkön termesztett bio alma, bodza, fekete-, és piros ribizli prémium minőségét kollégáink elhivatottsága és évtizedes tapasztalata garantálja. A gyümölcs termelésétől a betakarításon, tároláson, feldolgozáson, és értékesítésen át a teljes értékteremtési láncot felügyeljük. Munkánk igazi gyümölcsét számunkra elégedett fogyasztóink jelentik.

Termékeink:

Természetes ivólevek: biztosítjuk vásárlóink számára, hogy a kiemelkedő minőségű saját bio termesztésű gyümölcseink ízét és zamatát préselt lé formájában is élvezhessék. Kevert leveinket a kiemelkedő ízek mellett a magas keverési arány: 70%-30% is kiemeli a sorból. Préselés után leveinket légmentesen zárjuk, aminek köszönhetően a szavatossági idő 1 év. Felbontás után hűtve tárolva 3 hétig garantáltan fogyasztható.

Aszalványok: előzeteses válogatás után gyümölcseinket hagyományos módon, alacsony hőmérsékleten (40 és 60 fok között), folyamatos felügyelet mellett aszaljuk 2-3 napon át, így a gyümölcs beltartalmi értéke teljesen megmarad. A folyamat során kizárólag a víz párolog el a gyümölcsből.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

  • Termékkategóriák

  • Friss Cikkek